Karanlık çağlar, tekerleğin icadı, tarım toplumuna geçiş ve tarih sahnesine boğanın girişi!,


1962’de küçük bir işletmeden duyulan o çekiç sesi, bugün dünyanın 5 kıtasında yüzden fazla ülkede yankılanan bir markanın, Çelikel’in sesidir! Devam eden yolculuğumuzda bugünümüze buradan göz atabilirsiniz.Yarınımıza ise birlikte yürüyoruz!


Biz geçmişinden aldığı cesaret ile üreticilerin geleceğine ışık tutan, tarım ve hayvancılık sektörlerinde ancak “Profesyonellerin Tercihi” olabilecek makineleri üreten, lider ruhlu bir firmayız.


Takım oyununu kendi tarzımızda oynar, oyunun kurallarını biz belirleriz. Üretim tesisimizden çıkan her ürün, oyunumuzun bir parçasıdır. Dünya üzerinde 100’ü aşkın ülkede Çelikel’in parmak izlerini görebilirsiniz.


Keşfetmek oyuna hükmetmenin bir gereğidir, genlerimizdeki hükmedici kodun taşıyıcısı olan Çelikel çalışanları, her yıl pazara en az iki yeni ürün sunma motivasyonuyla çalışır.


Hedef odaklı, dinamik, sürekli gelişen, başarma arzusu yüksek, 4 nesil deneyiminde, ruhu genç, değişen, dönüşen ve gelişen bir organizasyon...


Ekilebilir tarım alanlarının giderek azaldığı dünyamızda gıda üretiminin her geçen yıl daha da kalabalıklaşan dünya nüfusuna paralel olarak arttırılmasına yönelik; tarımda makineleşme ve otomasyonun liderliğini üstlenerek insan ırkının temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefliyoruz.


Problem çözen makineler ile kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik en iyi çözümleri sunar, tarımda ezber bozan çözüm yolları ile Türkiye ve dünyada ses getirerek oyunun kurallarını değiştirir, genlerimizdeki öngörülemez yenilikçiliğimizle potansiyel ihtiyaçları fark edip yarının makinelerini tasarlarız.